Raikas savukalasalaatti
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg
0,500 kg | Perhosmakaroni |
0,040 kg | IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset |
0,400 kg | Kermaviili, laktoositon |
Keitä perhosmakaroni kypsäksi ja sekoita sitruuna-tilli kylmäkastikeaines kermaviiliin.
0,240 kg | savulohi |
0,200 kg | Jäävuorisalaatti |
0,070 kg | Purjosipuli |
0,060 kg | Retiisi |
0,100 kg | Friseesalaatti |
Leikkaa frisee- ja jäävuorisalaatti. Leikkaa myös pesty purjosipuli ja retiisi ohuiksi renkaiksi. Paloittele nahaton savulohi pienemmiksi paloiksi.
0,001 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Sekoita sitruuna-tilli-kermaviiliseos kypsän pastan, savulohen, salaattien, purjon sekä retiisin kanssa ja mausta mustapippurilla. Sekoita ainekset kevyesti sekaisin.